Dagelijkse trekking

Win elke dag met een dagelijkse trekkking

Bij sommige loterijen is er elke dag een trekking van de winnende getallen, ook op zon- en feestdagen. Het online kansspel met een dagelijkse trekking is gebaseerd op Keno, en wordt al meer dan 2200 jaar gespeeld, het is destijds ontstaan in het chinees keizerrijk, overgewaaid naar Amerika, verspreid over Europa en populair geworden als Bingo- en casinospel. Vind je Bingo leuk dan is de loterij met een dagelijkse trekking echt iets voor jou.

Kies zelf de winnende nummers

Bij de op Keno gebaseerde loterij kies je zelf de winnende nummers. Dit doe je door uit een speelveld van 80 getallen jouw geluksgetallen te selecteren. Het aantal getallen waarmee je meespeelt bepaal je zelf, je kunt dit kansspel spelen met 1, 2, 3, 4 ,5, 6, 7, 8, 9 of 10 nummers. Heb je de nummers gekozen dan bepaal je het bedrag waarmee wordt meegespeeld, het minimum bedrag is meestal rond de € 1,50. De hoogte van de gewonnen prijs is afhankelijk van het aantal nummers en de hoogte van de inzet waarmee wordt gespeeld.

Dit kansspel kun je elke dag online spelen, ook is het mogelijk om automatisch mee te spelen met een abonnement. Wil je liever een geprint lot in de hand houden, koop dan een lot in de winkel.

Koop je het lot in de winkel dan moet je alles zelf in de gaten houden en bij een winnend lot zelf de prijs gaan innen.
Speel je bij een loterij met een dagelijkse trekking online dan worden gewonnen prijzen automatisch bijgeschreven op je saldo of naar keuze op je bankrekening

Prijzen bij de dagelijkse trekking

Bij veel loterijen met een dagelijkse trekking bepaal jij zelf de prijzenpot!
Hoe meer getallen en hoe hoger je inzet, hoe hoger je winst.
Om maar een voorbeeld te noemen: speel met 10 nummers, zet 3 euro in en je kunt tot 300.000 keer je inzet winnen.

Mijn dagelijkse trekking

Veel loterijen met een dagelijkse trekking kunnwn online worden gespeeld, hiervoor kan iedere speler een eigen omgeving met inlognaam en wachtwoord aanmaken. Selecteer je nummers en kies zelf of de gewonnen prijzen worden gestort op je eigen saldo of op je bankrekening. Kies zelf bij elke dagelijkse trekking je online voordeel.

Menu