Double pool loterij

Double pool loterij

Spelen met heel Europa

Bij double pool loterijen is het speelveld groter en speelt heel Europa mee.
De eerste trekking van een Europese loterij vond plaats in 2012 met zes deelnemende landen. Het aantal lidstaten is in de loop der jaren aardig uitgebreid. Vandaag de dag worden double pool loterijen al gespeeld in 16 landen: Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Hongarije, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Slovenië, Spanje, Tsjechië en Zweden.

De double pool trekking

Wie de double pool trekking live zou willen volgen in de studio in Nederland zal een teleurstelling moeten doorstaan want de trekking vindt vaak plaats in het buitenland. Gelukkig is de trekking te volgen op de televisie en de digitale mediakanalen. op vaste weekdagen is er een double pool trekking. De Jackpot is minimaal 10 miljoen en kan oplopen tot maar liefst 90 miljoen.

Ben je een double pool winnaar doordat je wint met de Europese loterij dan worden bedragen tot 50 euro opgehaald bij het verkooppunt, er zijn zelfs winkels die betalen uit tot 454 euro. Prijzen tot 5000 euro worden uitbetaald door de loterijen, hiervoor kan het lot aangetekend worden verstuurd, de kosten worden vergoed.

Heb je meer dan 5000 euro gewonnen, dan nodigt de loterij u soms uit om de prijs in ontvangst te komen nemen.

Steunen van goede doelen

Meedoen met Europese loterijen betekent ook meedoen met het steunen van verschillende goede doelen. Er worden een groot aantal goede doelen gesteund, van het astmafonds tot de topsport.

Mijn double pool

Het Europese kansspel kan op vaste weekdagen en online worden gespeeld, hiervoor kan iedere speler een eigen omgeving aanmaken met inlognaam en wachtwoord. Selecteer je winnende ballen en kies of de gewonnen prijzen worden gestort op je eigen saldo of op je bankrekening.

Menu