Speel Draw Poker online

Speel Draw Poker online op een van de videoslots. Draw Poker is de meest gespeelde en oudste Pokervariant. Al lang voordat Texas Hold’em werd gespeeld was Draw Poker een wereldwijd begrip. Bij Draw Poker wordt gestart met het plaatsten van een inzet, en om precies te zijn een blinde inzet. Na het inzetten worden de kaarten gedeeld en kan elke speler 1 tot drie kaarten wisselen. Videopoker wordt gespeeld volgens de regels van Draw Poker.

Draw Poker online videoslot

Hieronder zie je een online videoslot. De uitleg is heel eenvoudig. Bepaal de hoogte van de inzet door op de Bet knop te klikken. Klik een keer voor een enkele inzet, twee keer voor een dubbele inzet of drie keer voor een triple inzet. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de winst. Is de inzet geplaatst klik dan op de Deal knop en de kaarten worden gedeeld. Klik onder de kaarten op de Hold knop om kaarten vast te houden en klik nogmaals op de Deal knop. De Pokerhand die nu in beeld staat bepaalt de winst.

Draw Poker online

Draw Poker online inzetmogelijkheden

De inzetmogelijkheden zijn bij de Draw Poker online videoslots verschillend. Er kunnen 1 tot 5 munten worden ingezet per spel. In bovenstaand voorbeeld kan er gekozen worden voor een inzet van 1 tot en met 3 munten. Ook kan de laagste Pokerhand variëren. De Draw Poker online videoslot hierboven heeft als laagste hand Jacks or Better. Dit betekent dat er minimaal een paar boeren moet zijn om te winnen. Bij ander pokervarianten geldt ook nog de low card als laagste hand. Bij de Low card wordt er gewonnen met de hoogste enkele kaart. Omdat er bij Draw Poker online met een enkele speler wordt gepokerd, en de Pokerhand niet met een ander speler kan worden vergeleken, is de low card niet van toepassing. Ben je benieuwd hoe de Pokerhanden in elkaar zitten, bekijk dan hier een handig overzicht van de Pokerhanden die ook gelden bij het spelen van Draw Poker online.

Menu