Online krasloten?

Ja online krasloten, het is best grappig dat uitgerekend dit van oorsprong papieren kansspel in de 21e eeuw zo populair is. De winkels waar de loten verkocht worden hebben een apart krasgedeelte waar altijd wel iemand over een kartonnetje staat te krassen. Online krasloten lijken erg veel op de papieren varianten.

Het enige wat je hoeft te doen om mee te spelen is een lot kopen en zodra je het in de handen hebt met een muntje de vakjes open krassen. De prijs is direct na krassen zichtbaar en kan worden geïncasseerd bij het verkooppunt of voor hogere prijzen bij het loterijkantoor.

Ben zelf de notaris

Bij alle andere loterijen worden de winnende nummers getrokken door de notaris of het casino. Wie altijd al eens voor notaris heeft willen spelen kan het beste online krasloten kopen.
Het mooie van krasloten is dat zowel de trekking van de winnende combinatie als het kijken of er een prijs is gewonnen door jezelf gebeurt, denk daar maar eens over na.

papieren krasloten brengen wat online kansspelen niet brengen, namelijk het promoten van sociale contacten in de echte wereld tijdens het kopen, krassen en inleveren van de loten. Een goed voorbeeld is de december kalender, veel krasplezier voor de hele familie tijdens gezellige dagen.

Prijzen

Prijzen van 50 euro of lager worden door het krasloten verkooppunt uitbetaald. Is de prijs hoger dan 50, maar lager dan 5000 euro, dan wordt de prijs binnen 31 dagen betaald door de krasloterij. Loten kunnen hiervoor aangetekend worden opgestuurd, het verzendbedrag wordt weer vergoed door de loterij. Wie met papieren of online krasloten meer dan 5000 euro wint krijgt een VIP behandeling en neemt contact op met de klantenservice van de loterijorganisatie.

Wie een kraslot koop steunt tegelijk ook een aantal goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappij en volksgezondheid.

Online krasloten, een papier kansspel

Het kraslot is een papieren kansspel van safier, smaragd en diamanten krasloten tot 7-klappers en flappen krassen. De loterij kent een groot assortiment aan loten die ook online kunnen worden gekocht. De webwinkel van krasloten heeft voor elk thema, elk feest en bedragen van 1 tot 10 euro fleurige online krasloten beschikbaar.

online krasloten

Menu