Nederlandse slots

Nederlandse slots

Leer spelen – Nederlandse slots

Nederlandse slots

Spelen op Nederlandse slots betekent ook dat de uitleg in de Nederlandse taal beschikbaar is. En dat kan in veel gevallen best makkelijk zijn. De meeste classic slots speel je vanzelf. Maar als Nederlandse slots een verhaal vertellen dan is het wel erg makkelijk om te snappen waar het precies over gaat.

Progressive bonus

Nederlandse slots hebben elk afzonderlijk een breed winprogramma. Prijzen vallen doordat de rollen stilvallen met winnende symbolen op een horizontale, vertikale, of diagonale winlijn. De alternate slots hebben een progressieve bonus. Dit betekent dat deze Nederlandse slots aan elkaar zijn gekoppeld en een gezamenlijke bonus hebben. Als deze valt dan ben je binnen!

Nederlandse classic slots

De classic slots hebben als kenmerk de klassieke symbolen. DIt zijn van oudsher de citroen, meloen, sinaasappel en natuurlijk de liberty bell. En niet te vergeten de bar symbolen die er zijn met een streep, 2 strepen en drie strepen. Hoe meer barstrepen hoe hoger de winst is.

Inzet

Er wordt bij Nederlandse slots op verschillende manieren ingezet.

Er kan worden gespeeld vanaf 10 cent en de inleg per draai kan eenvoudig worden verhoogd. Net als bij alle andere classic en videoslots geldt dat hoe hoger de inzet per draai hoe hoger de winst. Bij slotmachines speelt overigens ook het aantal winlijnen een belangrijke rol. Hoe hoger de inset hoe meer winlijnen er actief kunnen zijn. En een groter aantal winlijnen is een grotere winkans. Zet dit af tegen een hogere prijzenpot en tel uit je winst.

Leer spelen

Er kan bij Nederlandse slots worden gespeeld op verschillende slots.

Een leuke manier om het spel te leren zijn de Poker slots en Black Jack slots. Deze kaartspellen zijn gebaseerd op de pokerhanden die verschillende waarden vertegenwoordigen. Door deze slots te spelen met een Nederlandse spelbegeleiding vind je al heel snel uit hoe het poker en Black Jack spel in elkaar zit.

Menu