Voetbalweddenschap

Bij een voetbalweddenschap ben jij de bondscoach

Een voetbalweddenschap kan al worden geplaatst sinds 1956 toen nog de voetbaltoto. Bij de meeste voetbalweddenschap wedkantoren kan er ook online worden gewed op de uitslagen van ijshockey, formule 1, honkbal en tennis. Een voetbalweddenschap daagt je op allerlei manieren uit om in de huid te kruipen van de bondscoach. Ben jij de sportkenner in hart en nieren en weet jij wie gaat scoren dan kun je met dit kansspel veel prijzen winnen. Met het voetbalweddenschap webportaal heb je een streepje voor op de veldcoach, want jij hebt online een veel beter overzicht. Het unieke van  de meeste voetbalweddenschap websites is dat het de mogelijkheid biedt om de menustructuur van sporten aan te passen aan je eigen wensen.

Kansspel met veel combinaties en mogelijkheden

Het online of met eenlot wedden op sportuitslagen gaat over de landsgrenzen heen, ook internationale spelen zitten in het wedprogramma. het team kan een wedstrijd winnen verliezen of gelijkspelen, maar het kansspel van de voetbalweddenschap gaat verder dan alleen wedden op winst, verlies of gelijkspel. Er zijn een groot aantal spelopties en combinaties mogelijk. Bepaal de rust- en eindstand, de exacte einduitslag of laat teams spelen met een handicap waarmee jij online in staat bent de einduitslag te beïnvloeden. Er kunnen maar liefst 9 spelopties worden gecombineerd in een weddenschap. Als dit nog niet genoeg is dan bestaat er ook een variant waarbij je in een keer wed op de uitslagen van 13 wedstrijden. Alle 13 goed voorspeld, dan pak je de jackpot van 10.000 euro of meer.

De vele combinaties en mogelijkheden zijn online eenvoudig in te voeren maar op het papieren formulier in de winkel is dit iets meer werk. Ook daar is aan gedacht. Wie het lot in de winkel koopt en wil profiteren van alle kansspelmogelijkheden kan zijn formulier invullen op de website en klikken op de “print en speel in de winkel” knop. Er wordt een barcode geprint die de winkelier kan inscannen waarna de speler het deelnamebewijs ontvangt. Dit kan ook zonder te printen door gebruik te maken van de mobiele app.

Laat de gewonnen prijs uitbetalen bij het verkooppunt, laat het storten op je voetbalweddenschapsaldo, of op je bankrekening.

Kansspelen met een barcode

De voetbalweddenschap uitslagen zijn in te vullen op de loten in de winkel, maar er is door de loterij veel aandacht besteed aan een ondersteunend kansspel portaal. Om te profiteren van alle combinatiemogelijkheden en prijzen is het aan te raden om hoe dan ook gebruik te maken van de online voetbalweddenschap. Er kan een eigen spelersaccount worden aangemaakt om online te wedden, maar dit hoeft niet perse. Voor diehards die de uitdaging aan willen gaan met een voetbalweddenschap lot in de winkel kan op de voetbalweddenschap website na het invullen van de weddenschap een barcode worden uitgeprint. Print deze uit en het verkooppunt maakt met deze barcode jouw voetbalweddenschap deelnamebewijs. Ben je helemaal van deze tijd gebruik dan de voetbalweddenschap-app op je smartphone, dan is ook het printen van een barcode nog overbodig. De voetbalwedddenschap is een volwaardige online kansspelaanbieder van sportweddenschappen.

Menu